Loodgieterswerk in Huis

loodgieter veenendaal

Een lekkende gootsteen, toilet of wastafel? Loodgieter Ede lost het vakkundig voor u op.


In Ede uw loodgieter

0318 – 85 00 33

Heeft u een lekkage of is er een verstopping? Misschien ruikt u een gaslucht? De loodgieterswerkzaamheden die u het liefst zo snel mogelijk laat oplossen. Wij zijn als gerenommeerd loodgietersbedrijf werkzaam in Ede en omstreken vanuit Ede kunnen we binnen 10 minuten ter plaatse zijn in bijvoorbeeld Veenendaal, Rhenen en Wageningen!

Loodgieterswerk Buitenshuis

lek dak in Veenendaal

Ook voor lekkages buitenshuis zijn wij natuurlijk inzetbaar. denk aan een lekkend dak, lekkende dakgoot of verstopte regenpijpen.


Wij lossen nagenoeg elke lekkage snel en vakkundig voor u op

Loodgieter Ede – DTNL heeft gediplomeerde en ervaren vakmensen. Zij hebben overal een passende oplossing voor. Nagenoeg 98% van de storingsgevallen wordt op dezelfde dag nog opgelost. Lukt dat niet? Dan zorgen we voor een passende noodoplossing en spreken we met u af wanneer we het probleem definitief verhelpen.

Ons werkgebied: Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen en alle plaatsen in een straal van 30 kilometer hieromheen.

Wat klanten zeggen over DTNL

BERT – EDE

Ben zeker tevreden. Werd meegedacht over de plaats van de stopcontacten en er is flink doorgewerkt. Alles was ruim op tijd klaar voor onze nieuwe keuken.

 

Grote Klus? Eerst een Offerte?

Offerte Dakreparatie

Flinke klus voor een loodgieter? Wij komen kosteloos bij u langs om een vrijblijvende prijs op te stellen!


Contactgegevens

DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Aresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
0318 – 85 00 33
info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01
IBAN NL46RABO0310571014

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Storingsnummer 24/7

Uitstekend: complete CV en verdeler vloerverwarming vervangen, inclusief intern reinigen en technisch ontwerp herzien (zie referentie op dtnl.nl). Actuele vakkennis, perfectionistisch en toch praktisch. Snel en betrouwbaar: hielp ons meteen uit de brand en offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Prijs / kwaliteit is prima en geen gezeur over meerwerk. Vincent, nogmaals bedankt!
Victor Van
Victor Van
19:15 14 Jun 17
Een kraan in de keuken moest acuut vervangen worden. Na een telefoontje bleek DTNL dezelfde middag nog langs te kunnen komen (vlak voor het weekend!). We zijn deskundig en vriendelijk geholpen. Uitstekende service!
rolinka los
rolinka los
17:07 16 Dec 16
Erg tevreden!
Hans Coster
Hans Coster
11:15 05 Sep 17
Via een kennis aan de contactgegevens van DTNL gekomen om eens te laten nagaan of we de CV ketel konden vervangen voor een variant met zonneboiler. Zelf hadden we er wel al wat ideeën over. DTNL heeft ons perfect geholpen! Anders dan de andere installateurs namen zij WEL alle tijd voor ons. Alles netjes gemonteerd en geen rommel achtergelaten. Ik heb wel eens anders meegemaakt. Dik en dik tevreden dus.DTNL bedankt voor de top service!
Paula Veenendaal
Paula Veenendaal
16:32 05 Apr 15
Ben goed geholpen. Rekening was snel en niet duur. Servicegericht bedrijf!
Klaas VAaak
Klaas VAaak
11:10 17 Sep 15
Professioneel. Vlotte afhandeling en echt kundige en nette monteurs. Mijn offerte is zeer serieus opgenomen. Het advies is echt maatwerk.
Jiong Nai
Jiong Nai
18:56 02 May 18
Goed bedrijf en prima service. Zou ze zo weer nemen.
Casper Westdijk
Casper Westdijk
12:28 07 Apr 15
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werkzaamheden bleek de klantgerichtheid van DTNL. Vakkundig overziet DTNL alle facetten van het onderhoud aan het dak. DTNL is bouwtechnisch degelijk en innovatief en werkt milieubewust. De opdracht aan DTNL was om het platte dak van ons huis uit de jaren 70 onderhoudsarm, toekomstbestendig en duurzaam te renoveren, isoleren en te voorzien van zonnepanelen. Met groot vakmanschap heeft DTNL deze omvangrijke klus glansrijk geklaard. Als particuliere opdrachtgever zijn we uitermate tevreden met het eindresultaat en met de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.
K. Smidt
K. Smidt
07:42 11 Jun 19

Direct contact

U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak, een prijsindicatie- of opgave of laat een bericht achter, dan bellen wij u terug.

0318 – 85 00 33


Op zoek naar een Loodgieter Ede? Of heeft u een vraag over loodgieterswerk?