Verstopping vloerverwarming verhelpen

Projectdetails


Project:
Vloerverwarming Spoelen


Werkomschrijving:
Verstopte Vloerverwarming Doorspoelen


Locatie:
Zwolle, Overijssel


Opdrachtgever:
Particuliere Opdrachtgever


Datum oplevering/uitvoering:
februari 2019


Dit vloerverwarmingsysteem had al ruim vier jaar uitgestaan en was afgekoppeld van de CV installatie. De vloerverwarming zat compleet verstopt. Eerdere pogingen de zaak te ontstoppen waren niet gelukt en dus had men de hoop opgegeven.Verwarmingsinstallaties Spoelen

DTNL Innovative beschikt over specialistische apparatuur om vloerverwarming- en centrale verwarmingsinstallaties te spoelen, reinigen en zelfs te ontstoppen. En zo is hier de installatie uitvoerig onderhanden genomen. Na grondig doorspoelen van het slangensysteem was deze verstopping vloerverwarming verholpen en binnen één dag weer up and running. Voorzien van een scheidings- platenwisselaar worden verstoppingen aan het vloerverwarmingssysteem in het vervolg voorkomen. De zuurstofdoorlatende slangen in de vloer worden d.m.v. een platenwisselaar fysiek gescheiden van de rest van het metaal in de verwarmingsinstallatie en zo gaan we roest, magnetiet afzetting en de daarmee gepaarde vervuiling en verstoppingen tegen.

Vervangen Vloerverwarmingsunit

Na het verhelpen van de verstopping in de vloerverwarming is de installatie van een nieuwe unit en wisselaar voorzien waarna alles weer op het verwarmingssysteem is aangesloten. Wij testen installaties uitvoerig wanneer ze weer in bedrijf worden gesteld na spoel- en reparatiewerk.

 


Wilt u meer informatie over Vloerverwarming Spoelen?
Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.


DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Adresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
T 0318 – 85 00 33
E info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Over welk onderwerp wilt u meer informatie?

  Uw bericht

  Reageren is niet mogelijk.