Verstopping vloerverwarming verhelpen

Opdracht: Verstopping vloerverwarming verhelpen aan een systeem wat vier jaar had stilgelegen. Eerdere pogingen door andere installateurs de vloerverwarming te ontstoppen waren niet gelukt.
Werklocatie: Zwolle, Overijssel

Omschrijving

De precieze reden is ons nog onbekend, maar dit vloerverwarmingsysteem had al ruim vier jaar uitgestaan en was afgekoppeld van de CV installatie. De vloerverwarming zat compleet verstopt. Eerdere pogingen de zaak te ontstoppen waren niet gelukt en dus had men de hoop opgegeven.

DTNL Innovative beschikt over specialistische apparatuur om vloerverwarming- en centrale verwarmingsinstallaties te spoelen, reinigen en zelfs te ontstoppen. En zo is hier de installatie uitvoerig onderhanden genomen. Na een grondige aanpak van de installatiecomponenten en het slangensysteem was deze verstopping vloerverwarming verholpen en binnen één dag weer up and running. Voorzien van een scheidings- platenwisselaar worden verstoppingen aan het vloerverwarmingsysteem in het vervolg voorkomen. De zuurstofdoorlatende slangen in de vloer worden d.m.v. een platenwisselaar fysiek gescheiden van de rest van het metaal in de verwarmingsinstallatie en zo gaan we roest, magnetiet afzetting en de daarmee gepaarde vervuiling en verstoppingen tegen.

Na het verhelpen van de verstopping in de vloerverwarming is de installatie van een nieuwe unit en wisselaar voorzien waarna door de vaste installateur het werk werd weer overgenomen. Deze sluit de vloerverwarmingsunit vanaf de door ons aangebrachte wisselaar weer aan op het systeem.

Specificaties

  • Verstopping vloerverwarming verhelpen en reinigen en spoelen van oude tyleen vloerverwarmingsslangen;
  • Spoelresultaten controleren wij m.b.v. endoscopie, warmtebeeld en analyse van het spoelwater;
  • Na het ontstoppen en spoelen, direct installatie van een nieuwe verdeelunit met A-label circulatiepomp én RVS scheidingswisselaar.

verstopping vloerverwarmingMagnetiet in pomphuisVloerverwarming ontstoppen vóór het reinigenVloerverwarming ontstoppen na het reinigenDikwandige vloerverwarmingsunitNieuwe Robot vloerverwarmingsunitVerstopping vloerverwarming pompMagneetfilter CV installatie

Verstopping Vloerverwarming? Of wilt u meer informatie over vloerverwarming ontstoppen of spoelen?
Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.


DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Aresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
T 0318 – 85 00 33
E info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Over welk onderwerp wilt u meer informatie?

Uw bericht

Reageren is niet mogelijk.