Verstopte vloerverwarmingsbuis

Zwaar vervuilde vloerverwarming

Vloerverwarmingsslangen vol met magnetiet, roestdeeltjes en slib. Een energievreter waar nauwelijks nog warmte vanaf komt.


Vloerverwarming doorspoelen

Uw vloerverwarming doorspoelen doen we met specialistische pompapparatuur. Nadat we de slangen en de verdeler hebben aangesloten een speciaal hiervoor ontwikkelde spoel-unit, voegen we naar gelang dit nodig is een reinigingsmiddel toe aan het spoelwater. Onder hoge druk en met de kracht van de sterke externe reinigingspomp zullen wij uw vloerverwarming doorspoelen totdat alle slangen brandschoon zijn. Na het doorspoelen van de vloerverwarming regelen we installatie helemaal voor u in. Een heerlijk en behaaglijk verwarmde vloer, zoals deze bedoeld is zonder koude plekken door verstopte slangen of verdelers!

  • Ervaringsdeskundige in vloerverwarming, óók regeltechnisch!
  • Indien nodig kunnen wij defecte componenten tegen zeer scherpe tarieven vervangen
  • Een prijsopgaaf snel in huis!

Vloerverwarmingsproblemen definitief opgelost!

Gespoelde vloerverwarmingsbuis

Schone vloerverwarming

Een door DTNL Innovative B.V. gespoeld vloerverwarmingsysteem. Superschoon. Hoogste rendement. Enorm comfortabel.


Vloerverwarming specialisten

Hoe gaan wij te werk? Afhankelijk van de staat van de vervuiling in uw vloerverwarmingssysteem, gaan wij op verschillende manieren te werk. Veelal legen we eerst het complete vloerverwarmingssysteem d.m.v. compressielucht en/of vacuümzuigen. In de meeste gevallen stellen we op die manier ook de mate van vervuiling vast door het installatiewater te analyseren op aanwezige stoffen. Op basis van de uitkomst gaan wij uw vloerverwarming doorspoelen met specialistische reinigingsmiddelen. Hoeveel en hoe sterk? Dat hangt af van de mate van vervuiling en het type vloerverwarming. Het reinigen gaat door tot de installatie schoon is. Wanneer wij uw vloerverwarming doorspoelen en de installatie voldoende is gereinigd spoelen we nogmaals en meermalen met schoon helder water. Hierna vullen we de installatie opnieuw af en regelen we deze compleet voor u in.

Uw vloerverwarming door spoelen weer als nieuw, energiezuinig en storingsvrij!

0318 – 85 00 33

Wat klanten zeggen over DTNL

Huib Visser – Zoetermeer

Grote verbetering en erg goed merkbaar t.o.v. oude situatie.
Prima resultaat!

Verstopte vloerverwarmingspomp

Verstopte vloerverwarmingspomp

Verstopte pompen, kleppen en kranen veroorzaken koudeklachten en verspillen energie.


Vloerverwarming doorspoelen

Uw vloerverwarming laten reinigen door de experts? Bel ons gerust, wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en aanpak.

Vloerverwarming doorspoelen doen we van binnenuit met onze speciale spoelpompen en reinigingsmiddelen en verwijderen sludge en metaal- en vuildeeltjes uit uw vloerverwarmingssysteem. Uw vloerverwarming doorspoelen? Daar krijgt u geen spijt van. Meer comfort en minder stookkosten. Aarzel niet langer en bel ons direct!

Contactgegevens

DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Aresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
0318 – 85 00 33
info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01
IBAN NL46RABO0310571014

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Storingsnummer 24/7

Uitstekend: complete CV en verdeler vloerverwarming vervangen, inclusief intern reinigen en technisch ontwerp herzien (zie referentie op dtnl.nl). Actuele vakkennis, perfectionistisch en toch praktisch. Snel en betrouwbaar: hielp ons meteen uit de brand en offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Prijs / kwaliteit is prima en geen gezeur over meerwerk. Vincent, nogmaals bedankt!
Victor Van
Victor Van
19:15 14 Jun 17
Een kraan in de keuken moest acuut vervangen worden. Na een telefoontje bleek DTNL dezelfde middag nog langs te kunnen komen (vlak voor het weekend!). We zijn deskundig en vriendelijk geholpen. Uitstekende service!
rolinka los
rolinka los
17:07 16 Dec 16
Erg tevreden!
Hans Coster
Hans Coster
11:15 05 Sep 17
Via een kennis aan de contactgegevens van DTNL gekomen om eens te laten nagaan of we de CV ketel konden vervangen voor een variant met zonneboiler. Zelf hadden we er wel al wat ideeën over. DTNL heeft ons perfect geholpen! Anders dan de andere installateurs namen zij WEL alle tijd voor ons. Alles netjes gemonteerd en geen rommel achtergelaten. Ik heb wel eens anders meegemaakt. Dik en dik tevreden dus.DTNL bedankt voor de top service!
Paula Veenendaal
Paula Veenendaal
16:32 05 Apr 15
Ben goed geholpen. Rekening was snel en niet duur. Servicegericht bedrijf!
Klaas VAaak
Klaas VAaak
11:10 17 Sep 15
Professioneel. Vlotte afhandeling en echt kundige en nette monteurs. Mijn offerte is zeer serieus opgenomen. Het advies is echt maatwerk.
Jiong Nai
Jiong Nai
18:56 02 May 18
Goed bedrijf en prima service. Zou ze zo weer nemen.
Casper Westdijk
Casper Westdijk
12:28 07 Apr 15

Download de informatiebladen


Vrijblijvende offerte

Vul de onderstaande velden zo veel mogelijk in. Wij geven u een indicatie van de kosten om uw vloerverwarming te spoelen.

Toch vragen of komt u er niet uit?
Bel 0318 85 00 33 Wij helpen u graag op weg.
Voeg a.u.b. foto`s toe om de situatie duidelijk te maken