Dakbedekking VeenendaalUw dak bedekken? Schakel dakspecialist
DTNL Innovative in

Wilt u uw dak bedekken? Of is uw dak toe een vervanging? Kies dan voor DTNL. Ons team van dakdekkers hebben voor elk dak een passende oplossing. Wij vernieuwen niet alleen daken, maar adviseren ook graag over het benutten van deze vierkante meters voor meer dan alleen waterdichting. Denk bijvoorbeeld aan het milieubewust omzetten van CO2, het realiseren van een prachtig dakterras of het besparen van energie door die extra laag dakisolatie. Graag vertellen wij u meer over de diverse mogelijkheden. Bij de vervanging en nieuwe aanleg van platte daken werken wij volgens een eigen bewezen methodiek. Daardoor waarborgen wij onze hoge kwaliteitstandaard.

Lang genieten van een bitumen dakbedekking

Onze bitumen daksystemen hebben een levensduurverwachting van meer dan 30 jaar. Daarom kunnen wij lange garanties geven op ons werk. Maar of het nu gaat om een geheel nieuw dak of het vernieuwen van een bestaand dak; het eindresultaat is altijd kwaliteit mét garantie!

DTNL Innovative staat voor Kwaliteit op Daken!

Wij kunnen u van dienst zijn met alle voorkomende dakbedekkingen,
dakisolatie, bitumen- of kunststof daken en zink en loodwerk!

Neem contact met ons op   0318 – 85 00 33

Kies voor een duurzame oplossing met een kunststof dakbedekking

Naast dat een dak vooral waterdicht moet zijn, zijn er meer aspecten die de juiste keuze van het daksysteem kunnen bepalen. Wat dacht u bijvoorbeeld van reflectie? Lichte kunststof daken zijn het duurzame alternatief op het welbekende zwarte bitumen. En deze duurzame oplossing is even duur dan een standaard dakbedekking.

Een mooie uitstraling met een groendak

Kijkt u uit over een saai dakvlak? Overweegt u een groen- of sedumdak? Wij bieden betaalbare oplossingen aan om aan elke wens te voldoen. Of het nu gaat sedumcasettes of een maatwerk kruidentuin. Wij werken samen met hoveniersbedrijven om maatwerk te leveren.

Energie besparen en meer comfort door dakisolatie

Ongeïsoleerde daken zijn eigenlijk niet meer van deze tijd wanneer daaronder zich een verblijfsruimte bevindt. Dakisolatie draagt flink bij aan energiebesparing, maar werkt ook comfort verhogend. Denk bij energiebesparing niet enkel aan besparing op warmte, zoals met stoken in de wintertijd. Maar een dak isoleren helpt ook de vertrekken direct daaronder flink koeler te houden. Goed isoleren betekend dus minder stoken, minder koelen en daardoor meer comfort. Voor een relatief kleine investering.

Gaat u uw dak bedekken?

Bent u van plan uw dak te laten bedekken met onze mooie oplossingen die u niet alleen comfort bieden, maar ook duurzaam en kostenbesparend werken? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.