Loodgieter DTNL VeenendaalLoodgieterwerkzaamheden? Schakel
DTNL Innovative in

Heeft u een lekkage of gesprongen leiding?  Dan is DTNL hét adres voor als u op zoek bent naar een allround loodgieter. Wij voeren diverse loodgieterwerkzaamheden uit in Midden Nederland. We denken er vaak niet echt bij na over hoe afhankelijk we zijn van onze sanitaire installaties. Totdat er onverwachts iets kapot gaat.

Aanleg en vervangen van gas, water en riolering

Leidingen worden tegenwoordig in veel verschillende materialen uitgevoerd. Dit is niet verwonderlijk, gezien de technische vooruitgang. Daarbij speelt gezondheid en welzijn ook een grote rol. Zo zijn in het verleden loden waterleidingen vervangen door koperen. Inmiddels worden de koperen waterleidingen weer vervangen door kunststof. Deze verschillende materialen vraagt een brede expertise van de moderne loodgieter. Wij helpen u bij het aanleggen en vervangen van uw gas-, water- of rioleringsleidingen. Ongeacht de staat van het leidingwerk of materiaal.

Vervanging en plaatsen van dakgoten en hemelwaterafvoeren

Zinken en zelfs koperen dakgoten of hemelwaterafvoeren, maar ook de moderne PVC goten en regenbuizen, kunnen wij voor u vervangen en plaatsen. Zinken vergaarbakken maken we voor u op maat en monteren we vakkundig. Met ambachtelijk vakmanschap. Modern of authentiek loodgieterswerk, wij verzorgen het precies zoals u het wilt.

Vervangen van lood- en zinkwerk

Op nagenoeg elk gebouw komen we het tegen: lood- en zinkwerk. Loodslabben aan de schoorsteen. Een zinken dakje op het dakkapel. Noem zo maar op. Ook in moderne gebouwontwerpen wordt veel lood en zink gebruikt, zoals bij zinken roevendaken. Wij hebben ervaring met het monumentale werk, maar ook met het toepassen van de oude techniek op moderne bouw.

Voor loodgieterwerkzaamheden kiest u DTNL Innovative

Heeft u ons nodig voor één of meerdere loodgieterwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij lossen graag uw problemen op.

Heeft u een lekkage of gesprongen leiding?

Wij herstellen de schade voor u.
Water-, gas-, rioleringsleidingen. Maar ook CV en boilers!

Neem contact met ons op    0318 – 85 00 33

Google Beoordelingen
4.7