DTNL Innovative levert kwaliteit als het gaat om installatiewerk

Wilt u genieten van een comfortabel huis of een aangename werkplek? Dan is een uitgekiende installatie de basis. Wij helpen u graag met een oplossing op maat wat betreft installatiewerk. Naast de vertrouwde cv-ketel, boiler of geiser kunt u ook denken aan duurzame alternatieven. Denk aan een zonneboiler of warmte-terugwin-installatie (WTW), eventueel in combinatie met vloerverwarming op zonne-energie. De aanleg van al deze systemen kunnen wij vakkundig voor u realiseren.

Installatie en onderhoud van cv-ketels

Wij installeren en onderhouden alle gerenommeerde merken en typen CV-toestellen. Inclusief de benodigde veiligheidsappendages, water- en gasaansluiting, condenswaterafvoer en expansievat. Optioneel kunnen wij uw nieuwe óf huidige installatie energiezuiniger maken met bijvoorbeeld een warmte-terugwinning module, cv optimalisatie of andere gasbesparende opties.

installatietechniek-dtnlDuurzaam installeren van boilersystemen en zonneboilers

Elektrische of cv-boilers, of boilers voor stadsverwarmingsinstallaties. Bij ons bent u aan het juiste adres. Nagenoeg alle boilersystemen kunnen wij van optie voorzien om deze met zonne-energie of een warmtepomp te verwarmen. Duurzaam installeren is de nieuwe norm.

Luchtverwarming en WTW-systemen, geschikt voor particulieren en bedrijven

Verwarming via lucht komen we veel tegen in kantoren, maar minder vaak in woningen. Vandaag de dag geregeld met warmte-terugwinning. Wij hebben installaties voor luchtverwarming en WTW in klein en groot formaat. Voor thuis of op een klein kantoor tot en met het grotere utiliteitswerk.

De juiste ventilatie oplossing voor u

Ventileren is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Verse lucht voorkomt schimmel. Maar goede ventilatie zorgt bijvoorbeeld ook voor de afvoer van vervuilde lucht, stofdeeltjes of nare geuren. Wij ontwerpen, leveren en installeren tal van ventilatieoplossingen bij klanten thuis of op het werk.

Service en onderhoud op uw installatiewerk

Vanzelfsprekend heeft een technische installatie periodiek onderhoud nodig om goed, maar vooral ook veilig, zijn werk te blijven doen. Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden aan kleine en grote installaties. Heeft u een storing of wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw installatie? Neem dan contact met ons op. Ook maatwerk op uw installatiewerk is mogelijk.

Heeft u een installatiebedrijf nodig?

Wij leveren topkwaliteit als het gaat om installatiewerk.
Radiatoren, CV toestellen, Vloerverwarming of enkel een nieuwe thermostaat?

Neem contact met ons op      0318 – 85 00 33