Verduurzamen en energie besparen met
DTNL Innovative

Bestaande installaties en daksystemen kunnen wij voor u verduurzamen, waardoor energiekosten omlaag gaan. Onze kennis en ervaring in energiezuinige technieken, installaties en duurzame energiebronnen zorgen voor slimme oplossingen. Kwaliteit en comfort komen hiermee op een hoger niveau. Verduurzaming van installaties denken wij graag voor u uit. Van het optimaliseren van de regeltechniek tot en met het verminderen van energieverbruik van installatiecomponenten en thermische verliezen.

Ook op het dak is winst te behalen. Met het toepassen van isolatiepakketten, warmtereflecterende dakbedekking of bijvoorbeeld mos-sedum zorgt u ervoor dat de onbenutte meters van de 5e gevel positief bijdragen aan uw verduurzamingswens.

Bespaar op energie met onze zonnepanelen

Zelf stroom opwekken biedt veel voordelen en geeft u onafhankelijkheid. Stijgen de prijzen van de energiereuzen volgend jaar weer? U maakt zich niet meer druk. U bent uw eigen leverancier van groene stroom. En na de terugverdienperiode is uw duurzaam opgewekte stroom gewoon helemaal gratis. Onze zonnepanelen staan garant voor kwaliteit en jarenlang plezier!

Energiebesparing DTNLEfficiëntere omzetting met onze zonneboilers

Het percentage benodigde energie voor verwarming en de opwekking van warm water in bijna twee en een half keer groter dan het percentage benodigde energie t.b.v. elektriciteit. Daarbij is het omzetten van zonne-energie in warmte met een zonneboiler tot wel vier keer efficiënter. Zo volstaan veelal twee zonnecollectoren met een zonneboiler al voor een doorsnee huishouden, waardoor de investering relatief laag is.

Cool-Roof daksystemen

Tegenwoordig zijn we op zoek naar methoden om duurzamer te renoveren. Ook aangaande het dak. Een duurzaam alternatief op de conventionele bitumineuze zwarte dakbedekking is een variant met een witte afwerking, of een “wit in de massa” dakbedekking: De Cool-Roof daksystemen. Cool-Roof dakbedekkingen houden het binnenklimaat koeler, doordat deze geen warmte absorberen. Zwarte dakbedekking doet dat wel. Zonnestroom- en airconditioningsystemen presteren daarbij beter op een koel, reflecterend dakvlak.

Wilt u ook verduurzamen en energie besparen?

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om te verduurzamen en energie te besparen.

Wilt u verduurzamen en energie besparen?

Als gecertificeerd energiedeskundige helpen wij u op weg naar besparing.
Profiteer van onze multidisciplinaire inzetbaarheid bij installaties en daken!

Neem contact op    0318- 85 00 33