Dakisolatie met nieuw kunststof dak en zonnepanelen

Projectdetails


Project:
Dakrenovatie, dakisolatie en zonnepanelen te Ede Gld.


Werkomschrijving:
Aanbrengen dakisolatie, dak renoveren met Alkorplan kunststof dakbedekking en installatie zonnepanelen


Locatie:
Ede, Gelderland


Opdrachtgever:
Particuliere opdrachtgever


Datum oplevering:
mei 2019


Het dak van deze woning heeft een update gehad. Zo is de thermische dakisolatie verbetert, is er een heel nieuw Renolit Alkorplan kunststof daksysteem geplaatst en is het dak tot slot voorzien van zonnepanelen in een oost-west opstelling. Ook de bouwkundig aanverwante zaken zijn door DTNL Innovative uitgevoerd zoals plaatsing van onderhoudsvriendelijke Rockpanel boeidelen in RAL kleur en is er aan kier- en tochtdichting gedacht.Uw dak laten isoleren

Laat u energiebesparende maatregelen uitvoeren aan uw woning? Op de kosten van een dergelijke maatregel zoals dakisolatie mogen we een lager BTW-tarief hanteren. Dit kan u veel voordeel opleveren, bovenop de energie die u ermee besparen kunt en het comfort wat er door verbeterd wordt. Omdat het isoleren van het dak veelal betekend dat het dakpakket hierdoor ook omhoog komt dienen de dakranden van voldoende hoogte te zijn. Zijn de dakranden te laag voor een dik pak isolatie? Dan kunnen we bijvoorbeeld afschot platen gebruiken die wat minder dik zijn langs de randen, maar het dak toch voldoende isoleren. De randen verhogen kan natuurlijk ook. DTNL Innovative kan alle bouwkundige werkzaamheden die er bij een dakrenovatie komen kijken in eigen beheer uitvoeren. Van het vervangen van boeidelen tot het herstellen van houtrot aan het dakbeschot of aan balklagen.

dakisolatie

Zonnepanelen in oost west opstelling

Voor de installatie van het zonnepanelenveld in oost west opstelling is hier gekozen voor Flat Fix Fusion. Flat Fix Fusion componenten zijn gemaakt van lichte en duurzame materialen zoals kunststof en lichtmetaal, waarbij het kunststof ook nog eens vezelversterkt is. Dit zorgt niet enkel voor een sterk systeem, maar zorgt er ook voor dat het gewicht van de installatie laag blijft. Speciale steunen op het dakoppervlak beschermen de kunststof dakbedekking tegen het uitzetten en krimpen van de installatie bij temperatuursverschillen. Flat Fix is voor nagenoeg alle platte daken geschikt, dus ook bij daken met dakisolatie. Koppeling van alle componenten zorgt ervoor dat er minder ballast nodig is en verlaagd het gewicht van de totale installatie.


Wilt u meer informatie over duurzame dakrenovaties?
Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.


DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Adresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
T 0318 – 85 00 33
E info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Over welk onderwerp wilt u meer informatie?

  Uw bericht

  Reageren is niet mogelijk.