Dakrenovatie 8 dakkapellen met Alkorplan Dakbedekking

Opdracht: Renoveren van de dakbedekking van 8 dakkapellen in de binnenstad van Ede met een hoogwaardige Renolit Alkorplan Dakbedekking van PVCP kunststof.
Werklocatie: Ede, Gelderland

Omschrijving

De bereikbaarheid van deze 8 dakkapellen is alles behalve goed te noemen en dus moesten hier de werkzaamheden m.b.v. vallijnen en veiligheidsgordels worden uitgevoerd. Na het aanbrengen van een nieuwe dakrandafwerking is de oude bitumen dakbedekking grondig gereinigd, waarna voorzien van een dubbele onderlaag en een nieuwe kunststof Alkorplan Dakbedekking. De lichte kleurstelling zorgt voor een langere levensduur van de dakbedekking en minder warmte onder het dakoppervlak in de zomer.

Met dakbedekking van Alkorplan kunnen vele soorten daken voorzien worden van een nieuwe dakafdichting. Van klein detailwerk tot en met de grote oppervlakken. Alkorplan Daksystemen zijn leverbaar in standaard lichtgrijs, Cool-Roof wit en in verschillende kleuren, de Alkor Design dakbedekking.

Alkorplan Dakbedekking is tevens uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen of zonnecollectoren. Met behulp van de hiervoor speciaal beschikbare solar-profielen zijn zonthermische en zonnestroomsystemen gemakkelijk en goed op een kunststof bedekking, zoals Alkorplan Dakbedekking te bevestigen.

DTNL Innovative heeft door Renolit zelf opgeleide vakmensen in dienst die nagenoeg elk dakvlak en dakvorm van een Alkorplan kunststof dakbedekking kunnen voorzien. Alkorplan Dakbedekking is uitermate geschikt als alternatief op zink in combinatie met dakisolatie, daar waar zink mogelijke beperkingen heeft i.v.m. condensatie of benodigde bouwkundige aanpassingen. Daarbij zijn er voor het Alkorplan Daksysteem profielen beschikbaar die, eenmaal op het dak aangelast, nauwelijks te onderscheiden zijn van zinken felsbanen.

Specificaties

 • Renolit Alkorplan PVCP kunststof dakbedekking
 • Mechanisch bevestigd daksysteem inclusief nieuwe dakranden, afvoerbakken etc.
 • Levensduurverwachting van 30+ jaar
 • Brandveilig conform NEN6050 aangebracht

Bekijk de technische brochure van dit Renolit Alkorplan dakbedekkingsysteem

Oude bitumen dakbedekking Dakbedekking dakkapel Dakkapel dakbedekkingKunststof dakbedekking dakkapellen Dakrenovatie met veiligheidsgordels Alkorplan kunststof dakbedekking Alkorplan Dakbedekking

Wilt u meer informatie over Alkorplan Dakbedekking?
Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.


DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Adresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
T 0318 – 85 00 33
E info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Over welk onderwerp wilt u meer informatie?

  Uw bericht

  Reageren is niet mogelijk.