Sanitair en Leidingwerk

loodgieter veenendaal

Een lekkende gootsteen, toilet of wastafel? Loodgieter Rhenen lost het vakkundig voor u op.


In Rhenen uw loodgieter

0318 – 85 00 33

Onze loodgieter heeft jarenlange ervaring met het aanleggen of vervangen van leidingen, sanitair en cv-installaties. Ook voor het vervangen van zink, regenpijpen en lood kunt u een loodgieter van ons inschakelen. Bij een renovatie of verbouwing in Rhenen e.o.  werkt de loodgieter samen met bijvoorbeeld een schilder, elektricien, timmerman of stukadoor.

Daklekkage- & Reparaties

lek dak in Veenendaal

Ook voor lekkages buitenshuis zijn wij natuurlijk inzetbaar. denk aan een lekkend dak, lekkende dakgoot of verstopte regenpijpen.


Wij lossen nagenoeg elke lekkage snel en vakkundig voor u op

De loodgieters van loodgietersbedrijf DTNL Innovative B.V. hebben ruime ervaring in de branche en zijn gediplomeerde loodgieters voor allerhande werkzaamheden. Verstopping of lekkage die direct opgelost moet worden? Aarzel niet langer en neem contact op met de uitstekende service van DTNL Innovative B.V. Dé snelste én beste Loodgieter voor Rhenen e.o.

Ons werkgebied: Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen en alle plaatsen in een straal van 30 kilometer hieromheen!

Wat klanten zeggen over DTNL

MARK – RHENEN

Mijn dak laten vervangen en meteen isoleren. De overlast viel me alles mee. Goed gewerkt en alles keuring opgeruimd. Vakmannen!

Ook voor een duidelijk en scherpe prijsopgaaf!

Offerte Dakreparatie

Groot project voor onze loodgieter? Wij maken een duidelijke en vooral scherpe offerte voor de klus!


Contactgegevens

DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Aresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
0318 – 85 00 33
info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01
IBAN NL46RABO0310571014

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Storingsnummer 24/7

Uitstekend: complete CV en verdeler vloerverwarming vervangen, inclusief intern reinigen en technisch ontwerp herzien (zie referentie op dtnl.nl). Actuele vakkennis, perfectionistisch en toch praktisch. Snel en betrouwbaar: hielp ons meteen uit de brand en offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Prijs / kwaliteit is prima en geen gezeur over meerwerk. Vincent, nogmaals bedankt!
Victor Van
Victor Van
19:15 14 Jun 17
Een kraan in de keuken moest acuut vervangen worden. Na een telefoontje bleek DTNL dezelfde middag nog langs te kunnen komen (vlak voor het weekend!). We zijn deskundig en vriendelijk geholpen. Uitstekende service!
rolinka los
rolinka los
17:07 16 Dec 16
Erg tevreden!
Hans Coster
Hans Coster
11:15 05 Sep 17
Via een kennis aan de contactgegevens van DTNL gekomen om eens te laten nagaan of we de CV ketel konden vervangen voor een variant met zonneboiler. Zelf hadden we er wel al wat ideeën over. DTNL heeft ons perfect geholpen! Anders dan de andere installateurs namen zij WEL alle tijd voor ons. Alles netjes gemonteerd en geen rommel achtergelaten. Ik heb wel eens anders meegemaakt. Dik en dik tevreden dus.DTNL bedankt voor de top service!
Paula Veenendaal
Paula Veenendaal
16:32 05 Apr 15
Ben goed geholpen. Rekening was snel en niet duur. Servicegericht bedrijf!
Klaas VAaak
Klaas VAaak
11:10 17 Sep 15
Professioneel. Vlotte afhandeling en echt kundige en nette monteurs. Mijn offerte is zeer serieus opgenomen. Het advies is echt maatwerk.
Jiong Nai
Jiong Nai
18:56 02 May 18
Goed bedrijf en prima service. Zou ze zo weer nemen.
Casper Westdijk
Casper Westdijk
12:28 07 Apr 15

Direct contact

U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak, een prijsindicatie- of opgave of laat een bericht achter, dan bellen wij u terug.

0318 – 85 00 33


Op zoek naar een Loodgieter Rhenen? Of heeft u een vraag over loodgieterswerk?