Vervangen en thermisch renoveren 7 platte daken met PVC Dakbedekking

Opdracht:  Vervangen PVC dakbedekking en thermisch renoveren platte daken
Werklocatie: Amersfoort

Omschrijving

Kunststof daksystemen zijn duurzaam. De PVC dakbedekking op de daken van dit project was al meer dan 35 jaar oud. Niet zozeer om de waterdichtheid, maar te meer uit energetisch oogpunt zijn deze platte daken door DTNL Innovative duurzaam gerenoveerd. Zo is het aanwezige isolatiepakket niet verwijderd, maar is deze hergebruikt en voorzien van een extra toplaag om de isolatiewaarde flink te verbeteren. Eenmaal ge-upgrade naar de isolatie maatstaf van nu is het dak voorzien van een compleet nieuw kunststof PVC dakbedekking. Met deze werkwijze en aanpak is de afvalstroom beperkt en waren de kosten voor dit project bescheiden.

PVC dakbedekking is een milieubewuste keuze omdat er op het gebruik van PVC materialen hergebruikgarantie berust. Het kunststof, hoe oud en versleten ook, is 100% recyclebaar. DTNL Innovative scheidt de oude materialen als ruwe grondstof al op de werklocatie, waarna dit door onze afvalverwerker wordt opgehaald en volledig wordt gerecycled tot nieuwe kunststof producten.

Daarbij kan de verwerking van PVC- en kunststof dakbedekkingen, in tegenstelling tot bitumineuze dakbedekkingen, volledig brandveilig conform NEN 6050. Door het uitsluiten van brandgevaarlijke werkzaamheden kunnen de kosten bij de verwerking laag worden gehouden en is de (werk)veiligheid zo veel mogelijk gewaarborgd.

De werkzaamheden zijn verzorgt van A tot Z, inclusief installatie van een nieuw zonnestroomsysteem en de- en hermontage van reeds aanwezige zonnepanelen, airco-units etc.

Specificaties

 • Thermische renovatie van het huidige daksysteem met hoogwaardige EPS isolatieplaten
 • Renolit Alkorplan kunststof PVC dakbedekking
 • Dakrandafwerking in RAL kleur
 • Compleet met installatie van zonnestroomsystemen

PVC dakbedekking oudPVC dakbedekking nieuwPlooien in PVC dakbedekking PVC dakbedekking PVC dakbedekking vervangenPVC dakbedekking met grind Dakranden staan strak van PVC dakbedekking Zonnepanelen op PVC dakbedekkingOud dak met PVC dakbedekking PVC dakbedekking vervangen Randen PVC dakbedekkingBodem PVC dakbedekking Oud PVC dak met zonnepanelen Vervanging van PVC dakbedekking

 

Wilt u meer informatie over PVC dakbedekking?
Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.


DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Adresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
T 0318 – 85 00 33
E info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Over welk onderwerp wilt u meer informatie?

  Uw bericht

  Reageren is niet mogelijk.