Zonnepanelen op hellend PVC dak

Zonnepanelen op hellend PVC dak


Project:
Zonnepanelen op hellend  PVC dak


Werkomschrijving:
Installeren van zonnepanelen op schuin hellend kunststof dak


Locatie:
Zwolle


Opdrachtgever:
Particuliere opdrachtgever


Datum oplevering/uitvoering:
april 2019


Wederom heeft DTNL Innovative een zonnestroomsysteem op een hellend plat daksysteem vakkundig geïnstalleerd. Als onbetwiste specialist in hellende platdaksystemen met zonnepanelen is er voor deze opdrachtgever een perfecte installatie verzorgt, zowel buiten op het dak, als binnen van de omvormer tot in de meterkast.Ons systeem is toepasbaar op PVC, TPO, Bitumen, Shingles, EPDM, Zink, Koper etc.

Op nagenoeg elk plat hellend daksysteem zijn de SolarMount montageankers van DTNL Innovative toepasbaar. Het montagesysteem is universeel. De rozet kan in onze werkplaats op maat worden gemaakt, afhankelijk van het type dakbedekking. Zo is dit systeem toepasbaar op nagenoeg ieder dak en op praktisch elke ondergrond. Ook de hellingshoek van het dakvlak is nimmer een probleem als het om bevestigen gaat.

Installatie van zonnestroomsysteem en dakmontage door één partij

Omdat wij de montage en bewerking van de montageankers zelf doen én het zonnestroomsysteem hierop installeren is er voor u één aanspreekpunt die alles voor u regelt. Zo verzorgen wij ook de aansluiting in de meterkast én melden we de installatie voor u aan bij uw netbeheerder. Nog geen slimme meter? Ook dat regelen we voor u. Zo bespaart u tijd en geld. En heeft u via één contactpersoon antwoord op uw vragen omtrent planning, prijzen, uitvoering en oplevering. Zo eenvoudig is dat!

 

Toegepaste zonnepanelen en omvormer op dit project

Wij kunnen nagenoeg ieder type paneel of  omvormer leveren en installeren, maar hanteren een standaard lijn van kwalitatieve glas-glas of glas-folie zonnepanelen en micro- of stringomvormers met of zonder optimizers. Welke panelen en omvormer voor uw situatie het best geschikt zijn berekenen we met behulp van computersoftware. Hierbij houden rekening met oriëntatie, hellingshoek, mogelijke schaduw, locatie en natuurlijk uw verbruikscijfers.  Ook houden we rekening met  specifieke wensen als u die heeft.

Op dit werk hebben we geïnstalleerd:

Zonnepanelen: BENQ-AUO, type MN BB PM060MB2

AU Optronics, onderdeel van moederconcern BENQ produceert top producten voor zonne-energie. BENQ-AUO verzorgt zijn eigen productie van zonnepanelen. Ook ingot (staven silicium) en zelfs wafers (zonnecellen) worden in eigen huis door BENQ-AU Optronics geproduceerd. BENQ-AUO zonnepanelen voldoen aan internationaal gestelde eisen en hebben certificeringen zoals JPEC, JET, UL, IEC, CEC en MCS.

Net als onszelf is BENQ-AUO een MVO onderneming en heeft sinds 2010 de PAS-2050 Carbon Footprint Verification. Sinds 2011 is men actief in de PV Cycle voor recycling van zonnepanelen en voldoet men aan RoHS wet- en regelgeving.

Kortom. Hier heeft men gekozen voor een fraai, degelijk en vooral erg kwalitatief paneel. Welke de beloofde prestaties en levensduurverwachting waar zal maken.

BENQ-AUO heeft meerdere productiefaciliteiten en agentschappen in Europa, de Verenigde Staten van Amerika. en Azië en biedt zo een wereldwijd netwerk met lokale ondersteuning aan.

In Nederland is er in Amsterdam een BENQ-AU Optronics kantoor gevestigd voor service, ondersteuning en garantie.

Omvormer: ABB UNO DM

ABB heeft een breed assortiment met micro-, enkelfase- en driefase omvormers. ABB is een Zwitsers elektronica bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft met het fabriceren van stroomomvormers.

De omvormers van ABB zijn zeer efficiënt en zijn beschermd tegen stoffige ruimtes en zijn spatwaterdicht.  ABB heeft veel verschillende soorten en types stringomvormers die momenteel op de markt zijn, waaronder een krachtige lijn van enkel- en driefasige stringomvormers.


Wilt u meer informatie over zonnepanelen op een hellend dak?
Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.


DTNL Innovative B.V.
– Installatietechniek
– Dakbedekkingen
– Energiebesparing

Adresgegevens:
DTNL Innovative B.V.
Da Vincilaan 35
6716 WC  Ede

Telefoon en email:
T 0318 – 85 00 33
E info@dtnl.nl

KvK 67297080
BTW NL856918301B01

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Over welk onderwerp wilt u meer informatie?

  Uw bericht

  Reageren is niet mogelijk.